|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2-3 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Çeşme'deydim ve yazdan beri süren suya girebilme hasretime son verdim. Mutluyum, guruluyum
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Pazar günü avı.......
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Pazar günü avı devamı.......
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık mert...sarkozlara bittim...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert'im nefesine sağlık. Balıklar nefis görünüyor tebrikler. Dikkatimi şu çekti balıklardan ziyade senin maşallahın var. Boğazı frenle biraz maşallah topaç gibi çıkmışsın resimde.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() yok o makinanın yakın çekiminden olmuş mert kardeşim filinta gibi maaşallah
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepinize teşekkür ederim, kilo konusu bu aralar biraz mevsim normallerinin üzerinde. İnşallah spora başlayınca düzeliriz...
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Mert bana göre bayağı bereketli ve zevkli bir av yaşamışsın.Senin de dediğin gibi pazar günü özellikle öğle ve öğleden sonra lokum gibi bir hava oldu.Ama cumartesiyi pazara bağlayan gece sabaha kadar çok şiddetli idi.Bizler o saatlerde evlerimizde mis gibi yatıp sabah balığa çıkmak var iken geceyi denizde ve açıkta geçirdik.Gerisini ne sen sor ne bem söylüyeyim...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mert ellerine sağlık çok güzeller. oltadan vazgeçip zıpkınamı dönsek ne.......
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
çeşme ıldır | eşkina | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 25-01-2009 23:39 |
23,11,2008 çeşme avi | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 26-11-2008 07:29 |
çeşme maceram | sener75 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 25-11-2008 20:02 |
çeşme kemer avı:) | jellyfish | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 14:14 |