![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aşağıdaki resimler Geçen ağustos ayında gittiğimiz muhteşem doğal ortamıyla ve her dakikası keyifli geçen ,Hatıralarımdan hiç silinmeyecek üzümdere macerasının resimleri..şimdiye kadar üç kere gittim ve son ikisi geçen Ağustos ayıydı.. ulaşım biraz yorucu..arabaları tepede bıraktıktan sonra 1 saat kadar yol gidiyorsunuz ve sırtınızda yüklerle tabi..
günü birlik gitmek pek mantıklı değil..Dönüş tırmanarak gidileceğinden daha yorucu.. Ama onca güzelliği görünce yorgunluğu biran unutuyorsunuz..Gerçekten gitmeye onca yorgunluğa değecek yerlerden birisi..Resimdeki mağra Altınbeşik mağrası ..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu siteden ulaşım ve mağra hakkında bilgi edinebilirsiniz.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 20:12 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika bir yer. Keşke gidebilsem dedim... Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O dereye ayakları sokup uyumak varyaaa of diyorum yaz sıcağında serin serin miss
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben o dereye ayak sokup bira içtim aslında en güzeli susayınca kana kana su içmek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tam bu sularda alabalık varmı acaba diye soracakken son resimde yakalanmış olanları gördüm,muhteşem bir yer paylaşım için teşekkürler ersen.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() iki gece kaldık,çok güsel balık tutuldu ama malesef fotograf makinasını götürmediğim içim resimleyemedim.. ![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 24-03-2007 " tarihinde saat 14:54 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ersen tadını çıkartmışsın hakikaten güzelmiş
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersen buralar gerçekten süper.. Sadece balık değil doğa bile insanı buralara çeker.. İşin içinde birde balık olunca çok şanslısın...
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Ersen,paylaşımın için teşekkürler.Resimlerden iki tanesini hemen bilgisayarıma kayıt ettim ve bir tanesinide duvar kağıdı yaptım.Harika görüntüler...
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() yurdumun güzel bi köşesi daha...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyadan MİNEKOP manzaraları... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-01-2008 18:06 |