![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abiler parmağımıza misinalar oturuyor kanamasada kesik oluşuyor böyle durumlarda nasıl önlem almalıyız.???
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Oturduktan sonra yapacak bir şey yok Taygun.Eczanelerde satılan parmaklıklardan alabilirsin ,oturmaması için.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ek olarak misineyi kullandığın parmakalra bulaşık eldiveninden kestiğin parmak parçalarını kullana bilirsin. ( 10 sene önce kadar lise zamanlarında yimiye yakın oltasallardık baraja baş parmak ve işaret parmaklarım olta sallmaktan misina keserdi. bende bu taktiği ömerli barakındaki bir usta balıkçıdan almıştım)
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() oltayı atarken çekerken normal sorun yok ama taşa falan takıldımı kaliteli misina + iyi düğüm = parmağa oturan misina haline geliyor.
tavsiyeler için teşekkürler
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() taygun parmağa gelen yere yarabandı sarabilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba taygun öncelikle ilhanın bulaşık eldiveni fikri balıkçılar tarafındanda kabul görmüş bunu bilesin yalnız bazı balıkçılar bılaşık eldiveninin atma sırasında bisinayı tuttuğunu belirtmişler bunada çözün takibinde gelmiş tabi atış sırasında ve çekmede kullandığın parmaklar(işaret ve baş parmağı) bilardo oynarken kullandığın parmaklarla aynı eee sorunun çözümüde şu ince eline tam oturan bir bılaşık eldiveni sana uygun resinlerinden baktığım kadarı ile 8.5 numara olabilir eline tak ardındanda kaliteli bir bilardo eldivenini lastik eldiveninin üstüne giy ister çevirmeli at ister sallamalı istersen hareket halinde çek hiç bir zorluk ve kesmeyle karşılaşmadığın gibi özgür bir hareket imkanında doğacaktır.
KAYNAK:BENİM BURDA Kİ MUSTAFA ABİ(adamı sabah sabah telefonla aradım )bilgiyi aldım ![]()
[ Bu mesaj en son " 30-10-2005 " tarihinde saat 18:59 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar kesin ve en rahat çözüm bence bir adet kamış ve makinasını satın almaktır,ben yıllardır kullanırım ve hiç bir zamanda zararını görmedim
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teknede ise kamışla zor olur elinde tutacaksın misineyi ve balığın yokladığını hissedeceksin. birde yemi kaptımı koyacan tasmayı.. kaçması zor artık . ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bilardo eldivenini hiç önermem.ben bilardo oynuyorum şahsen denedim kullanmayı ama yayardan çok zarar oldu 1. kalite eldivenim iki atış-.ekişten sonra meftaaa
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() erol abi bende kamış var ama bir türlü alışamadım meret şeye illa el oltası ile atıcam balığın vuruşlarını hissedicem.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de oturan arkadaşların dikkatine. | serkan_dalaman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 10-02-2008 00:47 |