![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bakın ilerde bizi neler bekliyor.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() eğer böyle olursa tek suçlu var. BİZLER...
korkunç bir tablo. böyle bir dünya yaratmamak için elimizden geleni yapmamız lazım. bir an önce, hemen, şimdi... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İnsana şaka gibi geliyor ama gerçek olabileceğini hayal etmek bile ürkütücü
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() telaşa gerek yok yahu...2070 te marsa jüpitere felan gideriz...olmadı bi başka güneş sistemine...asıl sorun oralarda çupra levrek felan varmıdır bu araştırılmalı bence...yoksa yetiştirmenin yolları aranmalıdır...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben, doğanın yeryüzündeki en büyük güç olduğuna inanıyorum.bence insanoğlu doğanın dengesini bozamaz.sadece deneyebilir,sonuçları ise malum...doğa, kendisini er geç yeniler,mesela yeni türler ortaya çıkarır;insan yaşamına malolsa bile.benim inancım bu şekilde.herkesinkine de saygı duyarım, o ayrı
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sözün bittiği yerdeyiz sanırım.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|