|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Geçen hafta Bözbük Yolundaki Fransız tatil köyünün önünde 5 saat bekledikten sonra,geri dönerken ilk gördüğüm saplı adayı denedim 1 saat içinde aldığım 2 lidaki.daha evvelki yazımda bahsetmiştim.takım,0.35 30 gr gezer kurşun 3 lü fırdöndülü çatal olta birinde boru kurdu,birine sülünez,boru kurduna vuran olmadı.gideceklere duyuru her daim lidaki almak mümkün ancak hava kararınca kaya balıkları sülünezi rahat bırakmıyor.bu arada resimde gözükmeyen 3 kamıştada mamun vardı,devamlı kaptırdım ama sitemizde çıkan son yazıda artık onuda takmasını öğrendim.ben daha evvel mamunlan hiç avlanmamıştım.birde insanın ilk kararı her zaman doğru oluyor....diğeride bir gece evvel davutlarda suya iade ettiğim arkadaş...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
didim akbük'te karadan balık alınan yerler varmı bu dönemde | ahmetcakir09 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 16-01-2008 21:50 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
Geçen hafta Balıklıova (27-28 temmuz) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 08-08-2007 11:06 |
aliağa' geçen hafta sonu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 24 | 26-02-2007 23:26 |