|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() İzmir cemmati:
bu cumartesi çaglarda ögleden sonra bulluşalım.inşallah bir sorunum çıkmaz ise geleceğim.. ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abi sen çok yaşa, Onur'un dedesinin vefatından dolayı ben duyuru yapayım derken , sabahtan beri o konuyu arıyordum, Ctesi saat kaç civarı? ben gelirim zaten hava soğuk balığa gitmeye gerek yok
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Geçen cumartesiydi galiba Çağlarda Theimam 35 turgay beyle tanışmıştım.
Çok memnun oldum. Bizim sitenin üyelerinin uğrak yeri galiba Çağlar av. tüm hepinizle tek tek tanışmak isterim ama vakit yok işte.. Bir yerde karşılaşırız mutlaka. ![]() Hepinize sevgiler... ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() saat 1,30 gibi bende orda olurum bir terslik çıkmaz ise....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar çağların narlıderedeki yerini biliyorum izmir içinde başka yeridemi var bir tarifi alsam belki bende süpriz yapabilirim
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cevat ım ilgili mekan hisar camii / kemeraltı / da balık / av malzemesi satılan magazaların birtanesi. çift taraflı kapısı vardır..
bazı arkadaşlar 15 gibi gelirler ama 13:30 dan itibaren orada (çaglar / faruk un ) buluşmaya başlıyalım derim. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güven abicim canım ciğerim geçerken benide alırsan sevinirim soğukta yormazsın sen beni
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() Valla çok isterim gelmek.Umarım bi aksilik çıkmaz....
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() hadi bakalım...gelenimiz bol olsun.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cumartesi toplanalım | mufi | Organizasyonlar | 22 | 03-08-2007 23:54 |
cumartesi çaglar | mufi | Organizasyonlar | 13 | 15-07-2007 13:22 |
cumartesi çağlar önü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-06-2007 17:54 |