|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba, önümüz yaz ve av sezonu açılıyor iğdeler açtı açacak, bunun sonunda av raporlarıda artacak, her yerden av raporu geleceğini düşünüyorum..
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Savaş güzel bir öneri. TATLI SU yada DENİZ olarak ayrı bölümlerde açılırsa sanırım daha anlaşılır olur. Fikir için teşekkürler Savaş. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel fikir,bu sayede hangi balığa nasıl yem vs kullanılmalı onuda öğreniriz...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() İyi olur...Biz sezonu bu pazar açıyoruz,yazarızzzzz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() valla olursa çok iyi olur böylece konularda pek iç içe karışmamış olur..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Av raporlarını ayrı başlık yapmamız sanırım daha iyi olacak, çünkü şu anda hepimiz raporları farklı yerlere veriyoruz ve karışabiliyor
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Katılıyorum, eskiden kıyıdan balıkavına yazarken sonraları fotoğraflara yazmaya başladım, karmakarışık bir hal aldı.
Bu sayadede baya bir mesaj da taşınabilir |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bence bu av raporu sayfası açılacaksa üyelerimiz ya google earth i yada başka şekilde bir harita/görüntü kullanarak avlandıkları yeri paylaşmalıdırlar..
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abi, daha önce paylaştığımız avlak yerlerimizin ne hale geldiğini gördük, kusura bakmayınız ben kendi adıma nokta hesabı paylaşmamayı tercih ediyorum, doğaya saygılı olduklarını bildiğim insanlardan da paylaşmayı esirgemem, tabiiki özel mesaj ile.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29 ekım ve 02 kasım raporları (sırtı) | musty | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 05-11-2008 14:21 |
Mayıs 2008 Eşkina raporları | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 20-05-2008 20:52 |
kuşadası,bodrum,akbük,gümüldür,ayvalık raporları | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 01-03-2007 19:16 |