|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Anlamsız bir balık kılığı var bu sene. Haftalardır sudayım ama sadece 3 sinarit gördüm. Birini aldım. 115 lik akşap gövdeli tüfeğimin ilk avı budur.
Su ısısı sığ su 17 - 18 dereece Derin su 14 - 15 derece 21 m / Alanya / Antalya... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() off off off maşallah hocam
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Onur gene çok başarılı bir av çıkarmışsın, tebrik ederim, zevkle izliyoruz avlarını
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tebrikler...
rastgelsin.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur tebrikler kardeşim...psikopatı oturtmuşsun...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Onur arkadaşım tebrikler herhalde resimden anladığım kadarıyla mahmutlar tarafı avlandığınız veya avladığınız bu derya kuzusunu 21 metre demişsiniz bravo iyi dalış yapıyorsunuz ben gecliğimde 7 metreyi pek gecmemiştim o derinliğin ne demek olduğunu tahmin ediyorum.o günler tabi cok geride kaldı şimdi tekneden merakımızı gideriyoruz demek 20-22 metrelerde sınarite sırtı ceksem balık az olmasına rağmen her halde şansım olur.siz alanyadamı oturuyorsunuz eğer öyleyse canınız cekerse benim tekneyle olta avına da gidebiliriz selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Onur abicim yakmışsın yine sinoların canını tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah, yeni tüfeği siftahı sinaritten, bereketi akyadan olsun
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Onur kardeş dediğin gibi bu sene Antalya dolaylarında anlamsız bir balık kıtlığı var sebebi bir türlü anlaşılamıyor.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sino çok güzel, tebrik ederim onur.
![]() ![]() ciğerlerine sağlık.. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11 Nisan 2009 Urla Özbek (sinarit) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 23-04-2009 18:00 |
alanyadan palamut | cumhur | Videolar | 12 | 09-09-2008 21:02 |
Sinarit iyidir...Alanyadan... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 16-12-2007 13:28 |
Levrekler ALANYADAN. Temmuz 2007 | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 25-07-2007 19:57 |
03 Nisan 2007-Ismail Çakır adına | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 15:39 |