|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Soldan sağa: Erhan, Tülay,Tago (bendeniz), Hasan,Faruk,Serkan,Haldun,Onur Cumartesi günü av öncesi harika bir sohbet ortamı oluştu. Bilgiler havada uçuştu güldük eğlendik öğrendik. Umarım bu fotoğraf gittikçe büyüyerek devam eder. Ben başta hasan ve serkan abim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir gündü. Umarım muhabbetimiz neşemiz hep daim kalır.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() taygunum asıl bu siteyi kurarak bize bahşettiğin bu tanışma fırsatları için ben sana teşekkür ederim...gerçekten çok güzel bir ortamdı..
ekibimizin adı (çanakkale çatlatan timi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koordinatörümüz hasan abimize birkez daha teşekkür ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşşallahhh
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() O gün çalışıyor olmasaydım,Haldun bana bahsederdi ve kesinlikle bu ortamı kaçırmazdım.İnşallah bi dahaki sefere..
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Afiyet bal şeker olsun......Allah muhabbetinizi arttırsın, dostluğumuz baki kalsın...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() haberim olsa bende gelirdim.. içim buruldu birden
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yapımda ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkürler
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() çok hoş harika
![]() ![]() ![]() parantez içinde( sanki Haldun u en son gördüğümden bu güne biraz şişmanlamış gibi ..mi??) yoksa yanıldımmı? |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!. | Rauf | Deniz Balıkları | 9 | 07-09-2008 15:09 |
İşte Yemek Sunumu Bu.. | tuncayterzioglu | Balık Yemekleri | 9 | 03-10-2007 04:04 |
İşte Küçük Balıkçı | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 12-01-2006 08:52 |
İşte Katliyam Silahlarımız | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 16-11-2005 05:36 |
İşte gerçek | muhabbetci | Tanışma | 1 | 10-11-2005 00:53 |