|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Her oltaya takildigin memnun olmadan kovaya attigimiz isparozu ben aslinda cok sevirim.Her nekadar temizlerken elime batsada...
Tadida gayet güzel oluyor ama mübarek kilciktan yenmiyor..... Sizce bizim isparozlarin kilcik sorunu nasil halledilebilir...
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sadece kılçıksız olan sırt kısımlarını yemek en güzel çözüm Cumhur abi
![]()
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() balığı yemeye başlamadan önce bütün yüzgeçlerini çıkarmanız büyük fayda sağlar.. bu yüzgeçlerin altında ete uzanan kılçıklar vardır, en azından onlardan kurtulur daha sonra omurgayla boğuşursunuz
![]() ![]()
__________________
KÜRŞAT VURAL 1981 A RH+ İZMİR_BUCA Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah... Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum... ![]() ![]() '' No one live forever '' |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() ısparozu yana derin çizersen çift çizgile mangal ateşinde olsun tavada olsun zayıf dikenler yanıyo..işte ozaman rahatlıkla yeniliyo..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
O kocaman ısparozları tuttuktan sonra ben sana hep diyodum.Kızartırken yandan iki çizik atalım içine kadar pişsin yoksa içi çiğ kalır bunların ![]() ![]()
__________________
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() En etkili çözüm pişerken ince kılçıkların yanmasını sağlayacak şekilde çizmek. Onun dışında balıkla boğuşmaktan başka çare kalmıyor
![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() CUmhurcugum isparozun boyuna dogru derin facalar at ve karin altini iyice yar ve kizgin yagda kizart!
__________________
Yasin 1971 Berlin/Almanya/Ankara/Kemer MUHTAC OLDUGUN KUDRET... DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Valla Cumhurum ben İsparozun ne olduğunu bile bilmiyorum, Ama sana tavsiyem, balığın üzerine Birer santim arayla Bıçakla derin çizikler atarak Kızgın yağda Nar gibi kızarıncaya kadar pişirirsen kılçık falan kalmaz diye düşünüyorum.Şansın bol olsun.
![]()
__________________
İsmail ESENCAN 06.01.1969 ESKİŞEHİR Kan Grubu A Rh (+) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 01-10-2011 10:34 |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
çok güzel bir söz | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 03:06 |