|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dün akşam mehtabtan istifade edelim diye balığa gittim.gündüzden bu mevsimde hatta bütün sezonda karagözün en favori yemi midye çıkarıp hazırladım.gündüz kurşunlu dip takımı ile pullu balığa baktım ama tık yok. hatta oltada takılı aynı midyeyi 3-4 sefer attım.hava kararırken levreğe at-çek yaptım. fakat denizde çok ot olduğundan balıktan önce ot yakalandı. levrege fırsat kalmadı.
baktım sonu hüsran olacak at-çeki bıraktım.karagöze geçtim.onun da tadı yoktu. o mehtaba rağmen 5-6 balık ancak yakalayabildim.yattım kalktım sabah suyunda da diger karagözleri yakaladım.kullanılan yem midye ve toplamda 4.5 kılo karagöz.. bu çıpralar daha hala tatilde galiba ![]() rastgelsin.... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi tebrikler karagözleri dizmişsin valla afiyet olsun rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ferhat teşekkür ederim. inşallah daha iyileri sizlerin olur..
rastgelsin....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunların askerlikleri zayıf abicim, olmamış olmamış ![]() ![]() yapmışsın yine yapacağını milet hala hasretken......... abi çupra konusuna gelince, tatilleri uzun sürdü bunların yavvv
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() not, yelkenlinde pek hoş olmuş hayırlı olsun. sanaldan gerçeğe dönüşmesini diliyorum.
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 31-05-2007 " tarihinde saat 20:29 itibariyle ismail çakır tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi harika av olmuş tebrikler tabi sana göre zayıf olabilir
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Abi tava kokacak yine sen ona bak
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() ismaıl abım tebrıkler .karagözler çoooook güzel maşalllllah.afıyet olsun
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() canım abim çupilerin kökünü kazıdın sonrada ne zaman bitecek bunların tatili diye soruyosun tüm denizin dibinde yaklaşmayın yakalar diye fotolarınla doludur senin...
![]() ![]() ![]() şimdide sanırım sıra karagözlere geldi allah daim etsin... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abicim maşallah....çupra-levrek derken sıra karagözlere geldi sanırım...
eh artık bir süre karagözlerle ağzımızın suyunu akıtacaksın gibi....tebrikler... rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
31 mayıs tarsus | tosbaaa | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 05-06-2008 22:15 |