|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu gün sabah yine saat 5 te minanür ve tral icin sırtıya cıktım kırmızı roglou saldım bir saat dolaştık nafile ya balık yok ya almıyor.dedik raglouları cektik yerine rapala saldım kamışa yarım dalıcı bir rapala elimdeki misinayada yüzer bir rapala takıp devam ettim yarım saat sonra yarı dalıcı rapalaya bir Grida atladı (orfoz ailesinden)32 cm lik gelişmiş bir balık yola devam yarım saat sonra bu sefer yüzere bir asılma o kadar ani olduki elimdeki misina bir metre elimden sıyrıldı gitti biraz mücadele etmesine karşılık 5 dakka olmadan tekneye geldi aldık güzeli 60 cm lik bir turna şükür deniz ana yine boş dönmedik.selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Rauf abi,bir uzun bir kısa,güzel çeşit olmuş.Grida için sormak istediğim,kıyıya yakın ,yarım dalar dediğin lure 2,5 metrelerde mi dolaştı? sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık Rauf abi,tebrikler.. Bu arada orfozun ne kadar çok çeşidi var böyle yaaa..
![]() sevindiğim bir noktada her yerden Balıkraporu geliyor, bu da demek oluyor ki balık başladı.. İnşallah yaz boyu devam eder..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maşallahın var rauf abi. çeşit bol. bu turna mı baraküda mı.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() rauf abicim ellerine saglik cok güzel baliklar avin daim olsun bakalim nasip olursa bende temmuz 10 gibi memleketteyim insallah gelirsen beklerim görüsürüz.rastgelsin.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi nasibin daim olsun rastgelsin...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Rauf abi güzel av Grida hoşuma gitti eminim baya lezzetlidir o balık yarasın sana afiyet bal şeker olsun
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler Rauf abi baraküda bayaa iyiymiş,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler Rauf bey, güzel av olmuş, afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
JAXON FL diye yazıyor 7 cm lik bir rapala ve icinde bilye yok.bilgisayarın kamerası ile cektim resim biraz kalitesiz ama fikir verebilir zannederim.balığı aldığım derinlik 5 metre ile yedi metre arası benim tahminim iki metre gibi dalıyor olması lazım 30 mtre arkadan ve ralanti hızla gidiyordum. URL=http://imageshack.us] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|