![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet abiler
Tuzda balik anlatildigi sekilde yapilmistir.bizzat denedim harika olmus walla ![]() ![]() saygilar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar Selam, Kidemli Bekar Ve Balik Restroant Işletmecisi Vede Merakli Biri Olarak Size Tuzda Balik Konusunda Ufak Tiyolar.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 1. Tuzda Balik Için Seçilen Balik Pullu Ve Yağlı Olmalidir. 2. Ayiklamada Normal Kesi Ile Değil Galsamadan Boşaltarak Uygulama Daha Akilcidir. Kesinlikle Et Tuzla Karşılaşmayacak. PULLAR KALACAK 3. Şayet Açikta Etli Bir Bölüm Varsa Onu Hamur Yada Ufak Folyo Parçasi Ile Kapayin. 4. 5 Kg. Doğal Tuz" Turşu Tuzu Asla Rafine Tuz Değil" 3 Yumurta Beyazi Ve Yeterince Su Ile Kulak Memesi Kivaminda Yoğurulur. 5. Bu Karişim önce Tepsinin Dibine Baliklarin Tutacaği Alan Kadar Ve Bir Parmak Kalinliğinda Döşenir. 6. Her Balik Için Bir Defne Yapraği Konuçlandirilip Baliklar Bir Ters Bir Yüz Bu Tuza Yatirilir. "asla Folyoya Değil" 7. Baliklarin Içine Soğan, Sarimsak, Fesleğen, Domates Koymak Size Kalmiş Ben Sadece Fesleğeni Tercih Ederim. Baliklarin üst Kisimlarina Tekrar Defne Yapraği Koyup Tuzla Iyice Kapatiriz. 8. Sonramı? 250C Fırında 25Dk. Bekleyip Hemen Çıkarırız Çünki Zaman Geçerse Yenmez olur. 9. Show Yaparak Sertleşen Tuzu Kırıp Afiyetle Yeriz. DENEYİN. ![]()
"Alkolsüz & Nicotinsiz" Bu mesaj en son " 06-07-2007 " tarihinde saat 13:49 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyice özenmeye başladım bu balıkları...
''Allah'ım ne olur bana da tuzda pişirilecek büyüklükte balıklar nasip et...'' ![]() Hepinize afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
AMİN ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
valla ben iki alabaligi gömdüm tuza gayet güzel oldu. genede arkadasin yukarda yazdigi tarifi deneyecegim benimkisi biraz aceleye geldi ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço
|
![]() bizde tatlı su balıklarının irileri ile yapıyoruz.yanlız şu kadar sürede pişer zamanlamasından çok tuzun pembeleşmesini baz alıyoruz.oldukça güzel bir balık yemeği herkese tavsiye ederim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
TUZDA BALIk pişirmek(video) | Rauf | Balık Yemekleri | 5 | 21-10-2007 07:12 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Yaz Başinda Bir Balik Avi | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 19-01-2006 20:08 |