|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Berlin den Gökhana ve hanimina bir yastikda kocasin dileklerimle , ALLAH mesut etsin kardesim ... sevgi ve saygi dolu bir ömür temenni ederim. herkese cok selam .. Ismailcigim Eskisehire varmisken , söyle iki de benim yerime misket oynarsan sevinirim ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Damat Bey'e ve Gelin Hanım'a ömür boyu mutluluklar; Allah huzur, mutluluk ve sağlıklarını daim etsin.
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() allah bi yastıkta kocatsın...ömür boyu mutluluklar dilerim..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ismail Abi
Yavas git acele etme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kardesine ömür boyu mutluluklar dilerim....
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlısı olsun abiciğim.HErşey kalbince ve kalplerince olsun.Saygılarla...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() allah mesut etsin. sıhhat ve esenlik dolu uzun bir ömür dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() saglıklı ve mutlu ömür boyu beraberlik diliyorum
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail, sana iyi yolculuklar, Gökhan kardeşimiz ve müstakbel eşine bir ömür mutluluklar dilerim.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmail abi sana hayırlı yolculuklar. Kardeşine ise eşiyle birlikte bir ömür mutluluklar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
doğum günü | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 15-04-2007 21:14 |
öğretmenler Günü | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 29-11-2005 10:51 |