Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-07-2007, 10:01   #1
burcu
Oltacı

Varsayılan Gun dogmadan baliga cikmakla gun batarken baliga cikmak arasindaki fark?

Merhabalar,

Ben merak ettigim bir iki seyi sormak istemistim. Kisa da olsa yanitlarsaniz cok sevinirim. Bu ozel bir merak, balik avi ile ugrasmiyorum dogrusunu isterseniz. Akyaka'da balikci barinaginin orada bir balikci kadin ile tanismis ve kisaca sohbet etmistik. Sonra aklima takildi. Cevremde bu konuyu dogru bildigine inandigim kimseyi bulamadigim icin buraya yazmak istedim.

Sabah gun dogmadan baliga cikmakla aksam gun batarken - ya da ogleden sonra aksama donerken - baliga cikmak arasinda ne fark var? Bir de gun batarken baliga cikanlarin topladiklari agda baliklar sabah ayiklanana kadar teknede bekliyor mu oylece? Bunun baliga bir zarari yok mu?

Aslinda ogrenmek istedigim gun dogmadan baliga cikmakla gun batarken baliga cikmak arasinda ne fark var? (Kucuk balikci tekneleri icin soruyorum)

Tesekkur ederim.

Herkese kolayliklar,

Burcu
burcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları