![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese merhabalar...
ben aslında deniz avcısıyım ve halimden de çok memnunum esasen ![]() ![]() bu konuda yeni olduğumda bir danışayım dedim. izmir ve çevresinde en kolay gidebileceğim yerler ve neler avlayabileceğim konusunda bu işin ustalarının görüşlerini rica ediyorum. rasgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Verim alabilmek için haziran (Yumurta bırakma döneminden sonra) ayını beklemek gerekiyor sanırım. Son söz üstatların tabiki.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlhan arkadaşım haklısın,tatlı sularda nisan ayı gibi kıpırdanmalar olur ,sazanın av yasağı, izmir için 15 Mart -15 Haziran arasıdır.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Mert kardeş merhaba .
tatlı su avı denince benim akılıma İzmirde fazla balık çeşidi gelmiyor ben şu anda EGEKENT 4 te oturuyorum(ayrancılar-torbalı) benim buradan imkanlarım dahilinde gidipte sazan ve tatlısu kefalı tutabilecegim bir kaç yer var menderesin kuzetinde sandi+yeniköy göletleri ve kavakdere barajı birde seferihisar barajı ayrıca sazanın iyi avlandıgı Zeytinköy sahilinde kanal tabir edilen bir temiz su deresi var orasıda iyi balık yapıyor.. kolay gelsin muvaffak işmen /izmir emekli bankacı |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kerterizler alınmıştır, çok teşekkür ederim
![]() inşallah ilk fırsatta bir deneme yaparım...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler Muvaffak abi,inşallah yakın bir zamanda birlikte avlanmaya çıkarız,saygılarımla
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Özledim sazan avlamayı arkadaşlar.. iri sazan olacak birde heyt beee..
Bu sene senelik iznim 40 günü buluyor yazın baraj, göl dolaşağım sanırım.. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Mert;sana Demirci Baraj'ını tavsiye edebilirim ilk aklıma gelen suyu temiz ve çeşit balık avlayabileceğin bir yer. Canım nehirlerimiz vardı Gediz burnumuzun dibinde Nif gibi,bilinçsizlik ve duyarsızlık yüzünden hem canlı türleri yok oldu hem de tarımda sulama amacıyla kullanılamaz hale geldi.SAYGILARMLA
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Demircili | gklp | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 07-02-2009 20:33 |
20.09.2008 İzmir Foça | barikant | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 22-09-2008 17:36 |
Ankara cevresi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 31-07-2006 17:41 |