![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm değerli arkadaşlar.ben ist./leventte oturuyorum.istanbulda tatlı su da balık avlamaya gidebileceğim yerler varmı ? beni aydınlatırsanız sevinirim . herkese selamlar
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehaba balıkcı dostum ben almanyada olmama rağmen her sene izinde gittiğim terkoz,u tavsiye ederim gölde her türlü balık mevcut.
sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eğer bir tekne ayarlayabiliyorsanız en iyi av yerleri Kumkapı ve Adalar açıkları. ‘Yok beni deniz tutar’ diyenler ise Sarayburnu, Çengelköy, Kuzguncuk, Kuleli Askeri Lisesi önü, Büyükdere ve Aşiyan gibi akıntının balıkları kıyıya ve yüzeye yaklaştırdığı yerleri tercih etmeli.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() degerli İstanbul balıkçıları
eski bir istanbullu olarak ve yıllarca istanbulda balık tumuş biri olarak şunu sormak istiyorum. ömerli barajı/göleti şu anda temizmi* yani oradan tutulan balık gerçekten yenilebilecek düzeydemi? içinize siniyormu?? kolay gelsin muvaffak işmen emekli bankcı*izmir |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben ömerlide emirli taraflarında avlanıyorum genelde. avlansakta israil sazanından başka bişey kalmadıki.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmariste avlanma yerleri ve balık çeşitleri | kadir | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 7 | 02-01-2012 11:42 |
Foça Dalış Yerleri ... | ocaklar | ZIPKINLA SUALTI AVI | 10 | 12-02-2010 22:47 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
istanbul balık avlarım | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 31-03-2007 08:35 |