|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Dostlar, aşağıdaki karikatür zannedersem bir çok konuya açıklık getiriyor,ilgililer duyrulur
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Erol bu karikatürü ne amaçla koyduğunu anlayamadım ama, BİRAZ AĞIR OLMUŞ GİBİ GELDİ BANA...İlgililere duyrulur deyince sanki bi gönderme var gibi olmuş...Ve o ilgililere ayıp olmuş... Bazen teşbihte de hata olabiyor...Benim fikrim bu;olmamış yani...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Seko, bu karikatürün bizimle bir alakası yok,sadece biraz gülmek için koydum, zaten geyik bölümüne koymamdaki sebebide budur.Ülkemizde yaşanan onca haksızlıklara advendi.GORA filminde de Cem Yılmaz, bol bol küfrediyordu ve ben, çok güldüm izleyince.Film içinde yüzlerce göndermeler vardı,ama ben alınmadım,çünkü bana seslenmiyordu.
Tabiki bu bir bakış açısı,kimisi de günlük dilde beş kelimeden birisini küfürle bitirir,ama bunu pek de önemsemeyiz,kimisi içinde bir ölçüttür bu.Sitemizdeki herhangi bir üyeye gönderme yapmam gerekmiyor ki,zaten fikirlerimizi açık açık yazıyoruz,tartışıyoruz.Bu yüzden kimse lütfen üzerine alınmasın.Bu bir gönderim değildir,bu sadece bir karikatürdür,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Evet levrek kardeş, bende espriyi genelde yaşadığımız bir çok olayın çözümü veya nedeni için kafa yoracağımıza kestirmeden kendimize göre pratik çözüm (aslında kaçış) olarak yorumladım.Düşündüğümüzde birçok olay karşısında aldığımız tavır bu değilmidir.Ben beğendim karikatürdeki ince espriyi.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erol abi karikatür gerçekten güzel ama ikinci açıklama yazında söylediğin gibi bakış açısı hadisesi.Serkan'ın da dediği gibi o ilgililer buradaysa olmamış derim bende ama dediğin gibi al karikatürü nasıl yorumlarsan yorumla diye karikatürdeki bakış açısını bende şu şekilde yorumlarım sanırım;
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel bilgiler verip iyi bir balıkçılık sayfası yapmışsınız ben işime geleni alayım,dalgama bakayım,etliye sütlüye karışmayayım zihniyetine atfen bir karikatür gibime geldi. Kaldı ki sitemizin en iştirakçi ve tecrübe sahibi olan katılımcısı burada bilgi ve tecrübelerini paylaştığı kimseyi hedef alacağını da sanmıyorum.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Erol konuyu gereksiz yere uzatmak istemiyorum.Tartıştığım şey karikatürdeki dil ve uslup değil,ONUN BİZE SUNULUŞ BİÇİMİYDİ.Yoksa senin GORAdaki küfürleri üzerine almadığın gibi,burada da üzerine alacak kimse olduğunu sanmıyorum.Ben endişemi dile getirip fikrimi söyledim sen de beni aydınlattın,teşekkür ederim...Sevgiler...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çiftçi, kümesine genç bir horoz almış. Fakat kümesteki yaşlı horoz
kümesteki tavuklardan Fatma'yı çok sevdiği için genç horozdan Fatma'yı kendisine bırakmasını rica etmiş. Genç horoz da: "Olmaz kümesteki bütün tavuklar benim" demiş. Bunun üzerine yaşlı horoz: "Bak, seninle bir yarış yapacağız, şu karşıdaki ağaca kadar koşacağız, eğer ben kazanırsam Fatma'yı alırım, yok eğer sen kazanırsan Fatma'yla birlikte bütün tavuklar senin olur" demiş. Genç horoz da bu teklifi kabul etmiş.Tam koşmaya başlayacakları sırada yaşlı horoz durarak: "Bak, ben çok yaşlıyım bana biraz avans verir misin" demiş. Genç horoz da kabul edince yaşlı horoz başlamış koşmaya. Yaşlı horoz biraz uzaklaştıktan sonra genç horoz da peşinden ona yetişmek için hızlı bir şekilde koşmaya başlamış ve birkaç adım attıktan sonra çiftçi genç horozu vurmuş ve söylenmiş: "Ulan 1 ay içinde aldığım 3.horoz. Bu da TOP çıktı." ![]() ![]()
[ Bu mesaj en son " 03-12-2005 " tarihinde saat 11:32 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Bey Ellerinize Sağlik Cidden Muhteşem Bir Karikatür Bu, Kim Düşünüp çizmişse Bravo , Bizede Okuma Firsati Sunduğunuz Için Sizede Bravo.
Görünüşte Kaba Gibi Görünsede Bu Kadar Ustaca Ve Ince Espriyi Herhalde Bu Siteye üye Olan Herkes Anlayacak Seviyededir :d Bunun Anlamida çok Ama çok Açiktir, Günlük Hayatimizda Işini çok Iyi Yapanlara Bulaşan Insanları, ""Daha Dünün çocuklari"" Iki Laf Ile Bozmaya çalişirlar Ve Işini Mükemmel Yapan Insan """"Bilgeliğinden"""" Dolayi "gik" Ini çikartamaz Ama Bununda Bir Siniri Vardir Ve Tam da Işte O Anda çikartilip Gösterilmesi Gereken Bir Karikatürdür bu.Benim Göstermem Gereken Birisi Var , Tekrar Teşekkürler... Bu mesaj en son " 04-12-2005 " tarihinde saat 01:22 itibariyle POSEIDON tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Görünüşte Kaba Gibi Görünsede Bu Kadar Ustaca Ve Ince Espriyi Herhalde Bu Siteye üye Olan Herkes Anlayacak Seviyededir :d
![]() ![]() ![]() Anlayanlar anlamayanlara anlatsın... |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Burada benim POSEİDONa yazdığım bir cevap vardı ama adminimiz silmiş.Oysa Poseidonun mesajı gibi kimseyi aptallıkla itham etmeyen bir yazıydı.Sadece durumu açıklıyordu...
Ne gerekçeyle silindiğini merak ediyorum açıkçası... Bu mesaj en son " 06-12-2005 " tarihinde saat 18:58 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KISA GÜNÜN BEREKETİ (Adalar 2) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 15 | 21-12-2009 17:28 |
bu günün raporu | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 06-12-2008 20:49 |