|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Subject: FACEBOOK / DİKKAT>Arkadaşlar facebook gruplarında dolaşan "yok mu şu siteyi çökertecek Türk >evladı!" ya da "report this group" şeklindeki mesajları kesinlikle!! >dikkate almayınız.>>Doğrudur, siteler PKK"ya aittir, fakat merak eden her Türk evladı o siteye >bir kez tıklayınca kendi mehmetçiğine bir kurşun sıkmış olmaktadır. >Bilindiği gibi siteler tıklanılırlık sayılarına göre reklam geliri elde >etmektedirler.>>Mesela Gözde Çıkrıkçı bir yerde yok mu Türk evladı diye feryat ederken aynı >kişiyi PKK supporters grubunda görebilirsiniz.(bunu fark etmek zor değil >başka örnekleri de var) ve bu kişiler muhtemelen yeni üyelik almışlar.. ve >daha neler neler..>>Bu siteler şu an domain nameleri üzerinden değil ip'leri üzerinden yayın >yapmaktadırlar ve zaten bu siteler hackerlar tarafından şu anda >incelenmektedirler. Yani gereği zaten yapılmaya çalışılmaktadır.>>Hepimiz daha duyarlı ve daha dikkatli olmalı, istemeden de olsa, iyi >niyetli olsak da bu tür oyunlara gelmemeliyiz.>>Bu bilgileri bu işlerle uğraşan bir arkadaşımdan edinmiş bulunmaktayım, >lütfen sizler de arkadaşlarınızı bilgilindirmek adına bu grubu onlara >acilen iletin.>>Hassasiyetiniz için teşekkürler!>
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Metin Bey duyarliliginiz icin cok tesekkürler...Aradim bulamadim.
Ama Muhtemelen orada gecen PKK= Public Key Kryptografie...Acik anahtarli sifreleme ya da Asimetrik sifreleme sistemide deniyor.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Cumhur'um teşekkür ederim yorumuna; Public Key ingilizce tamam da "bildigim kadarı ile" Kriptografi "C" ile başlar gibi. Almanca da "K" ile başlayabilir.
Yoruma açıktır. Tekrar teşekkür ederim. Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço
|
![]() Metin iyi bir hacker tanıdığın var ise,facebook'a kadar neler var..
görmek ve üzülmek ama bir o kadar da sinirlenmek istersen,youtube dan anahtar kelimeyi bir arat istersen.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Gönül birliği olsun Sevgi ve Işıkla kalın
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Yüzbinler toplanıp yürüyüş yapıyoruz. Tepkimizi ortaya koyuyoruz. Ama bilmedende, farkında olmadan bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Teknolojinin karanlık yüzüdür bu. Ama bilinçlenmek en iyisidir.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok güzel Bir Paylaşım Emeğine Sağlık..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Midnight Express Gerçeği | Cullinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-02-2007 02:38 |