![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar.....
Aşağıda link adresini yazdığım yapay balığı başta ithalatçısı olmak üzere araştırdım ama bulamadım.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu ürünü; 35 gr ve sırtı mavi olmak üzere 1-2 adet almak için bana yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim... Birkaç ilde 25 gr buldum ama kullananlar ısrarla 35 gr diyorlar... İlginize şimdiden teşekkür ederim... Selamlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Levent arkadaşım bu yalancı yemle hic calışmadım ama yabancı sitelerde bile 25 gr lığı var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba Rauf Bey;
Bu ürünü Türkiyede kullanan arkadaşlardan tavsiye ettiler... Zaten bizim sitemizin anlaşmalı çalıştığı Rastgele ithal ediyormuş.... Ama 35 gr kalmamış... Siz hangi sitede rastladınız...? Bir göz atmak isterim... Yurtdışından bu ürünü getirtmek zahmetli olabilir ![]() Elinde olan ya da malzemecide gören bir arkadaşımdan rica etmek daha ekonomik.... Biraz beklicem.... Kısmetse bir tanede olsa bulurum... İlginize teşekkür ederim.... Selamlar..
"Gel sen, ne çektiğimi, birde bana sor....." Levent 1975 A Rh (+) İskenderundan Yumurtalık' a... Bu mesaj en son " 30-11-2007 " tarihinde saat 09:04 itibariyle araştırıcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Aşadaki linke tıkla bir kac site var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Rauf Bey..
İncelicem...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |
kiralık ev arıyorum | Lethe | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-01-2007 20:10 |
arkadaşlar be araba arıyorum | murat hindi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 21-03-2006 22:45 |