|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() SON DAKİKA
Yerel basından aldığımız yeni bir haberi ulaştırmak üzere yayınımıza ara veriyoruz Alanya sahillerinde rutin arama tarama görevini yapan balık imha timleri,Damlataş mevkinde bir gurup mırmırla karşılaşmışlardır,uyarı için atılan paçamuralara saldıran balıklarla sıcak temas sağlanmıştır.Yaklaşık 4.5 saat süren oparasyon sonunda 15 mırmır ölü 7 sargoz ağır yaralı1 kefal sağ olarak etkisiz hale getirilmiştir.Gorbacov kod adlı kefalin verdiği adreslerde bol miktarda kurşun,iğne ve 1.5gr lık şamandı bulunmuştur.Aynı kayalık ta yapılan arama tarama calışmalarında daha önce yem çalmaktan hükümlü fakat pişmanlık yasasından yararlanarak çıkan levrek suç üstü yakalanmıştır.levreğin yapılan sorgusunda yatlimanı bölge sorumlusu karakulağın daha önce izmaritlerden haber aldığı için bölgeyi terk ettiği ve sıçan adası bölgesine sığındığı öğrenilmiştir.Karakulağın iadesi için bölge sorumlusu ceylan palamutu ile temasa geçilmiştir.Balıklara son bir çağrı yapan tim komutanı 'Teslim olsunlar balıkcıların şefkatli tavaları onları bekliyor,kancanın girdiği balık acımaz' dedi Haberi gecen ERKEPLİ. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi ne yaptınız siz böyle yahu ne müthiş operasyon
![]() Hala gülüyorum abi harika yazmışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi mükemmel bir anlatım,
çok hoşuma gitti tebrikler. saygılar.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yakında balıklara pişmanlık yasası çıkarsa hiç şaşırmam valla
Saygılar
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi ağzına sağlık.izmirde operasyona gelirseniz haberimiz olsun bizde tim olarak size katılmak isteriz..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şu güzelliğe bakın ,inanın yazarken hala gülüyorum ,haarika bir anlatım teşekkürler dostlarım.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() helal olsun size, insan bir çırpıda okuyuveriyor yahu ...
![]() ![]() herkese hayırlı bayramlar dilerim...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi harikasın müthiş bi anlatım tarzı yüreğine sağlık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
mersın koyu son 5 dakıka raporu :-) | musty | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 23-11-2008 22:38 |