|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BUNLARDA BENİM CANAVARLAR. . . |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mayk kardeş çok güzel avlar yapmışsın,öncelikle imza ayarlarını yapıp şu hitap sorununu bir çözsek.Aramıza hoşgeldin, çok daha güzel avlar rastgelmesi ve bu güzellikleri bizlerle paylaşman dileklerimle .
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DEVAMI GELECEK ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler şahane avlar abi
bir sorum olacak meralar tanıdık gibi İzmirliyiz galiba ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Ali haarika görüntüler dostum,daim olması dileklerimle.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tabiki izmirliyiz dalışları izmirde yapıyorum çupralar çanakkale levrek ise geçen hafta vurdum onu kocaderede Daha önce olta balıkçılığı yapıyordum 2 aydır serbest dalışa başladım ama çok zevkliymiş bilseydim daha önce başlardım dalmaya biraz geç kalmışız ama bakalım kendimi hızlı geliştiriyorum dalmada iyi gidiyo sanırım..
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ediyorum
Balıklar harika...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler avın hertürlüsü güzeldir ama dalış bir başka
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() daha nicelerine rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Dlmak bir tutkudur, Bu tutkudan kurtulan, resimleri gördükçe kudurur. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
Levrek | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 20-03-2008 07:02 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |