|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 3 Şubat pazar günü teknemizin bakımı ve motor değişimi için teknemizi Süleyman ustanın atölyesine bıraktık. Tekne çekimini sizlerle paylasmak istedim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi tekneniz çok güzelmiş. Hayırlısı olsun iyi tamirler
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Tekneniz çok güzel ama baya hafif olsa gerek tek kişi bile tek elle kaldırabiliyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi haklısın işin içine birde motor büyütmek girinçe çarpı iki oluyor
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Clark Kent o.Demek işler kesat ; Dok'lara yardıma gelmiş
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() ıTeknenizin bakımından sonra Allah kazasız belasız avlar nasip etsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlısı olsun İbrahim kardeşim.darısı benim de başıma inşallah.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() İbrahim bey, kolay gelsin. Mevsim bakımından sanki biraz erken olmuş gibi geldi bana ama, hayırlısı. İşin içine motor da girdiğine göre masraf biraz cep yakacak anlaşılan. Bakımını bitirip kazasız dertsiz kullanırsınız inşallah. Darısı benim başıma önümüzdeki Haziran ayı gibi gelecek sanırım. Bu arada, vesile ile tekneninizin ismini de öğrenmiş oldum, hele bir tekneyi sağsalim denize atın, siz ava çıktığınızda gizlice peşinizden gelirim artık.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() İbrahim iyi bir çekim olmuş ama allah güç kuvvet versin, maddi manevi . tekne çekilirken görmemiştim sayende çekim,i izledim tşkler, ellerine sağlık..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
04.05 Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 08-05-2008 20:56 |
tekne avı | ADNAN | Organizasyonlar | 7 | 27-11-2007 12:44 |
çeşmealtı | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 31-10-2007 16:23 |
çeşmealtı avı | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 01:08 |
04/03/07 çeşmealtı avı | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 17-03-2007 11:02 |