![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sonsuz karanlık ve sessizlik içindeki hayatlar
Balon balıgının marifeti Bu mesaj en son " 19-02-2008 " tarihinde saat 16:58 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar size belki ilginç gelebilir ama ben yine de söyliyeyim...
![]() ![]() Sevgili Muavffak bey in bu videoları seyredince onlar aklıma geldi..Ve you tube de aranır iken onların kopyalarını buldum galiba...Vakit ayırıp da seyretmenizi öneririm....Bence harika görüntüler...... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() isakcım paylaşım için teşekkür kendimi okyonusta zannettim . saygılar sevgiler....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi aynı belgesel bendede var tek kelimeyle mükemmel bende bayılıyorum onu izlemeye.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakikatende ilginç görüntüler.Algılarım okyanusun dibini bana uzayı hatırlattı.Allah'ım daha neler göreceğiz.İnsanın içi bi tuhaf oluyor.Ellerine sağlık...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|