|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar.Geçen sezon ki Batman balık meceralarımdan birini sizlerle paylaşmak iistedim.İlk defa geçen sezon yeni başlamıştım avcılığa ve acemi şansı mı bilmem zaman zaman güzel sazanlar nasip oldu.Bu avların bazılarının bizzat kendisini ve görüntülerini mesai arkadaşları görünce yerinde duramayan balık meraklıları hemen kendilerine sıfır km.olta satın alıdılar.Eyvah dedim bunlar benim göleti kurutacak.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eğlenceli bir anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Kafamda canlandırınca bilgisayar başında bende bayağı güldüm.Ama çok ilgili olmasada aklıma bir sözü getirdi :"Pantalon ıslanmadan balık tutulmazmış."Sevgi ve saygılar kardeşim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi o anki eğlence 1 hafta yetmiştir size
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aynen öyle Tayguncuğum.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Murad ım o andaki heyecan ve muhabbet.. ve o ıslak vatandaş muhabbeti zaten size yetmiştir...hayırlısı bir dahaki sefere...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eh muratcım nasip değilmiş ama eğlencesi yeter güzel bir gün
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.12.2008 yağurlu bir gündü :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 23-12-2008 08:21 |
ne gündü o gün!! | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 18-03-2006 01:41 |