|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yakalaşık 12-15 gün önceki bir av günümü sizlerle paylaşmak istedim, balığa gittiğim yerlerden birini yine ziyaret gideyim dedim ve yola düştüm mevki olarak izmirin urla kalabak bölgesi - karantina adasının batısına denk geliyor,vardığımda saat sabahın 6 sıydı, hemen takımımı hazırladım tek iğneli çipura takımı, yem olarak boru kurdu taktım ve denize yolladım, kısa bir süre sonra ilk vuruş geldi benim ufaklıklardan birisini aldım ve tekrar takımı yemleyip denize attım ve hemen bir ufaklık daha, tekrar yemleyip yolladım bekleme başladı gittilermi derken birşey geldiki tam geldi iyi bir uğraşdan sonra babayiğiti yukarı aldım dedim ikisinden büyük galiba, tekrar yemleyip attım ve epey bir beklemeden sonra3. ufaklığı aldım ve av bitti, dönüşde merak icabı hemen tartıya bizim babayiğit 630gr geldi - diğer 3 ü ise 620 geldi, resimleri aşağıda, herkese rastgelsin.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buradan sonra artık son yolculuğuna doğru yol alıyorlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Artık son durağa geldi, yanıda gidecek olanlar ? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi güzel bir geçirmişsinde şu son yalculkda yanındakileri anlatmamışsın?.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim imrendim valla aziz abi ellerine saglık.saygılar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Demek balık bol olunca tavaya da giriyormuş
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsunda yanında ne var? salatamı ? hımmm of of of yemede yanında yat unla kızartmayı hiç denemedim ben hep çizik atar doğru mangalın üstüne yada hafif ayçiçek yağı fırına atarım bide bunu denicem sevgiler saygılar..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakan Abi mısır unuyla biraz bol yağ içerisinde çok çılgın olabilir.Ne dersin?Bu mısır unu balık olayına acayip yakışıyor.Hatta sarmısaklı filan bir sos da olabilir desem abartmış mı olurum ?Saygılar...
Nedim Yıldırım-1970/Çanakkale 0 Rh(+) Pozitif DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR. EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR. Bu mesaj en son " 10-03-2008 " tarihinde saat 23:59 itibariyle Teaser tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Cümle ilavesi |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abi tebrik ederim çok güzel anlatmışın olayı.sana şifa olsun inşallah.
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim Aziz abi.Mındar gitmemiştir diye sormuyorum bile ,sen işini bilirsin
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tertip tebrik ederim.Kıyıda böyle güzeller varmı hala.Güzel bir av olmuş afiyet olsun.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|