|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba dostlar ....siteyi birkaç gündür takip ediyorum ; son derece başarılı buldum .hazırlayan,çalışan,katılan herkese çok teşekür ederim .
zıpkınla veya olta ile çipura avı ile ilgiliyim . bu konuda hem çok yeniyim hemde hevesli ... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim . ee hadi ama hoşgeldin deyiin ![]() ![]() ( aranızda olmaktan mutlu olacagımı umuyorum ...) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet kardeş hoşgeldin aramıza.Bizlerde mutlu olacağıma eminiz İnşallah.Keyifli paylaşımlar dileğiyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() mehmet kardeşim aramıza hoş geldin.umarım aradıklarının tümünü burda bulursun sevgiler ve saygılar kardeşim
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi aramıza hoşgeldin hakettiğiniz yeri umarım bulursunuz
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Kardeşim hoş geldin.Umarım sitemizdeki paylaşımlardan çok şeyler öğrenecek ve öğreteceksin.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi aramıza hoş geldin, sitemizdeki konularda seni ilgilendiren pek çok şey bulacağından eminim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Keyifli paylaşımlar dilerim...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mehmet bey hoş geldiniz...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() dostlar bu sıcak merhabalarınız için çok teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|