|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba daha once uye olmustum ama işlerım nedenıyle sıteye pek gıremıyordum aktıf olamıyordum kendımı bıldım bılelelı denızden tekne ıle balık avlarım teknık olarak değil babadan aldığım bılgı ıle avlanırım bır kac gun once ayağımı sakatladığım ıcın bol bol vaktım var o yuzden tanısayım merak ettıklerımı oğreneyım dedım yaklasık 6 yasından berı olta ile balık avlarım hepinize merhabalar inşallah daha once tanısma topığı acmamısımdır.........
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba hoşgeldiniz.
İmza ayarlarınızı yapabilirseniz (yaş, doğum tarihi vb.) hitap konusunda sıkıntı yaşamamış oluruz. Bu arada geçmiş olsun.Umarım bir önce eski sağlığınıza kavuşursunuz ![]() Paylaşımlarınızı ve raporlarınızı bekliyoruz.
Ulaş Çekiç İzmir-1981 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ..-.-...-... -.-..-.-..-.-. Bu mesaj en son " 13-06-2008 " tarihinde saat 15:27 itibariyle Lethe tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeLdiniz adınızı ve yaşınızı bize bahşederseniz hitabımız çok daha düzgün oLur..
Geçmiş oLsun umarım yakın zamanda iyiLeşir baLık tutmaktan geri kaLmazsınız ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz geçmiş olsun umarım katılımcı ve paylaşımcı olursunuz saygılarımla rastgelsin..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hoş geldin aldatmaca.Katılımcılığınızın devamı dileklerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aldatmaca,aramıza hoş geldin, geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk, tesekkur ederım sıcak kanlılığınız için, gecmiş olsun dılkelerı ıcınde extra extra tesekkurler elimden geldiğince paylaşmaya ve aktif olmaya çalışacam....
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sıcağı sıcağına bır soru soracam el tipi gps almak ıstıyorum denız için önerebileceğiniz bir marka var mı deneyemlerinizden olumlu puan alan ............teşekkur ederim.........
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle katılım için teşekkürler...Hoşgeldiniz....Paylaşımlarda görüşmek ümidiyle...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmir avlak | social | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 25-07-2009 20:03 |
izmir civarı | gıracemi | Tatlı Su Balıkları | 16 | 13-01-2009 20:04 |
Izmir-1 | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 14-02-2007 08:53 |
Balçovadan herkese selam... | imperial | Tanışma | 16 | 24-01-2007 19:18 |
izmir de lüfer | polaris | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 21-03-2006 17:21 |