|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Meraba Arkadaşlar,
Ben Orhan.İstanbul/Zeytinburnunda oturuyorum.Ben de sizler gibi balık avı tutkunuyum...9-10 yaşların beri balık avlıyorum.İstanbul,ÇANAKKALE ve İzmir bölgesinde olan arkadaşlarla tanışmak istiyorum. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
VİP ![]()
|
![]() Orhan aramıza hoş geldin katılımcılığının devamı dileklerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba hoşgeldiniz; avlanma teknikleri ve balıkçılık hakkında bilgi/deneyimlerinizi bekliyoruz.
Selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan bey hoşgeldiniz.
Avlarınız çok başarılı tebrik ederim inşallah yeni avlarınızıda burda görmek nasip olur.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım izmir şirinyer
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abi ne yaman balıkçı olduğun ortada aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sagolun arkadaslar. zaman zaman tuttugum balıkların resımlerını sızlerle paylasmaya calısıcam. sizlerdende bılgılendırıcı msj lar ve resımler beklıyorum. izmirin çipuraları karagözleri mercanları ve levreklerı hakkında bilgiler ve resımler beklıyorum arkadaslar.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |