|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() URL=http://imageshack.us]
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ıyı aksamlar merhabalar bende dedım bıraz sırtı yapayım 29 ekım tatılını bırlestıreyım hafta sonu tatılınle bı kac parca balık aldım ve sızlerle paylasmak ıstedım hoscakalın
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa cım,ellerine sağlık,gayet güzel bir av olmuş,umarım daha irilerine denk gelirsin,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi tebrikler güzel avlar olmuş ama benim gözüme fazlaca çarpan palamutlar oldu
![]() Fırında pek bi güzel oluyor afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim Mustafa.Sanırım bu sırtı işini uzun zamandır yapıyorsun.Teşkilatın bunu gösteriyor.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() bravo ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ellerine sağlık.. güzel av olmuş.. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tesekkur ederım Erol abıcım merhabalar bızde sanırım artık bıraz da olsa sırtıdan anlamaya basladım tesekkur ederım hele torık lerı cekerken bı zevklı kı sorma kalamayı alıyor gıdıyor aman dıyorum kacacak herhalde
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba Murat bey ben yaklasık 3. yılım bu sene sırtıda ılk Adrasan la basladı bu ask ve sonrada 2. seferde gıdısımde kendı botum ve teskılatımla gıttım sonrada daha buyudu bu meragım yapmaya calısıyorum kendı capımda hayallerımı bot uzerınde ve duzeneklerımde gelıstırıyorum hoscakalın
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() beni ne zaman götürüyon mustafa kardeşim.mustafacığım balıklar harika kardeşim şu sırtı meselesi balıkları görünce benimde iştahımı kabartı ben bundan böyle seninle beraber sırtıya takılırım başka kimseyi aramazsanda olur
![]() hakikaten saygı duyulacak bir av olmuş tebrik ediyorum kardeşim ve daha iyi avların olsun diyorum ![]() ![]() sevgiler saygılar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ıyı aksamlar Hasan abıcım tesekkur ederım cok saol rıca ederım sen varken senın pasalar dururken bunlar nacızane balıklar gıderız abısı nedemek sende benı gotur de bı gun karadan takılırız ınan
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 59 | 07-12-2009 12:40 |
Mayıs 2008 Eşkina raporları | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 20-05-2008 20:52 |
Av raporları.. | varior | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 19 | 19-04-2007 02:03 |
Ekİm Avi | baraküda07 | ANILAR | 4 | 20-10-2006 00:02 |