|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG][IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
turistleri otellerine indirp zamanımın cok olmasından dolayı saat 14 oo gibi kefal için koya gittiğimde ilk sarmayı atar atmaz gubbeslerin istilasına ugradım. hava kararmaya yakın gubbesin birisini tek iğneye kuyrugundan bağlayıp attım zargana turna beklerken bu canavar geldi. daha ne balıgı oldugunuda ögrenemedim... herkese ratgele
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
Antalya`dan Selamlar | ORHAN | Tanışma | 7 | 21-02-2008 21:49 |
Antalya dan Selam | cotoni | Tanışma | 19 | 28-08-2006 23:30 |