![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar antalya bölgesinden hiç arkadaş yokmu tanışmak ve balağa gitmek isteyen?
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Walla oğuzhan abi biz izmirdeyiz!!
Antalyadaki arkadaşlara sesleniyorum gelin birlik olalım sitemizin hakkını verelim!!!
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kıyıdan veya karadan gidebiliriz oğuzhan amca. bizim tekneden arasıra cıktığımız ekibimiz var sende gelebilirsin. ama kıyıdan ben sürekli gidiyorum mesela bu gün aksam denize sinarit ve levrek avına gidiyorum kayalıklara müsaitseniz sizde gelebilirsiniz
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili veli kardeşim. ben çoğunluğunda tekneyle çıktığımdan kıyıdan ancak arabayla bir kaç arkadaş ateş yakıp piknık gibi seviyorum.ama öyle kafa dengi arkadaş bulmakta zor.ama tekneyle çıkarken sende gelirsen sevinirim.telefonunu verirsen veya beni ararsan çok sevinirim.sevgilerimle.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgil ufuk kardeşim,bende onusöylüyorum.antalyalı arkadaşlar el ele verip bir antalya ekibide biz kuralım ve siteninde hakkını verelim değilmi?birazda sizleri göreyim arkadaşlar.sevgilerle.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() oğuzhan amca malum kış sezonu benim kışlık turlarım olmadıgı sürece kendimi balığa veriyorum size özelden gerekli bilgileride gönderdim. sevgiyle kalın..
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |