Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-04-2009, 18:53   #1
gani eren
Oltacı

Varsayılan kusadasi civari

saygideger usdatlar ve degerli arkadaslar herkese saygi ve selam
sizlerden yardim almak isdiyorum kusadasinda kiyidan avlanmak isdiyorum
cipra mercan dilbaligi adada nerede kiyidan avlana bilirim
baska ne tür baliklar ve adada neresinden avlana bilirim
yardimci olursaniz avlanma haziran eylül arasi yardimlarinizi bekliyorum
burada bulunan arkadaslara herkese selam
Eski 21-04-2009, 19:20   #2
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Kuşadasına gitmeyeli yıllar var tam nereden ne çıkar bilmiyorum. Fakat sular ısınmaya başladı, bir çok arkadaşımdan çupra-lidaki haberleri geldi. Yem olarak bu mevsim için borukurdu kullanabilirsiniz. Ufak balıkların cirit atmaya başladığı dönemlerde ise madya, yengeç, kalamar gibi sert yemlerle daha eli yüzü düzgün balıklar yakalayabilirsiniz. Kıyıdan dil balığı kumluk yerlerde çok nadir denk geliyor, mercanda kıyının hemen derinleştiği yerlerde nadir denk gelen bir balık. Yaz sezonunda yere göre sarpadan tutunda levreğe kadar bir çok balık yakalama şansınız var adada.
Şimdiden rastgelsin diyorum...

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2009, 21:45   #3
gani eren
Oltacı

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kuşadasına gitmeyeli yıllar var tam nereden ne çıkar bilmiyorum. Fakat sular ısınmaya başladı, bir çok arkadaşımdan çupra-lidaki haberleri geldi. Yem olarak bu mevsim için borukurdu kullanabilirsiniz. Ufak balıkların cirit atmaya başladığı dönemlerde ise madya, yengeç, kalamar gibi sert yemlerle daha eli yüzü düzgün balıklar yakalayabilirsiniz. Kıyıdan dil balığı kumluk yerlerde çok nadir denk geliyor, mercanda kıyının hemen derinleştiği yerlerde nadir denk gelen bir balık. Yaz sezonunda yere göre sarpadan tutunda levreğe kadar bir çok balık yakalama şansınız var adada.
Şimdiden rastgelsin diyorum...
Taygun arkadas cok tesekürler
ben davutlarda yazlari 3 ay gibi kaliyorum fagat
ben yeniyim bu sene baslayacagim icin henüz yer olarak da yardimci olabilirmisiniz mümkünse bir duyum almisdim milipark girisi diye daha sonra bir yazi okudum oradan bali cikmiyor bilginiz varsa veya bilgisi olan arkadaslardan yardimci olmalarin ricada bulunmak isdiyorum
selamlar
Eski 27-04-2009, 16:35   #4
aykons
Oltacı

Gani bey, bizimde davutlar tarafında yazlığımız var eskiden bende gidip3 ay kalıyordum ama birkaç senedir pek gitmiyorum o tarafa. Her taraf plaj olduğu için olta atması biraz zr oluyor tabiki o taraflarda, bilemiyorum ama belki sevgi plajının orada derenin deniz birleştiği yerdn dalga kıran yapmışlar onun o taraftan atılabilir, yada orada balıkçı tekneleri de park ediyor onlardan rica edip belki birisiyle gidebilirsiniz. Benim anlattıklarım sadece tahminler hiç denemedim. Saygılar.
aykons Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-04-2009, 17:07   #5
kekeme
Çımacı

kekeme kullanıcısının avatarı

Smile kuşadası

bak kardeşim.kalamaki yarımadasına git.ensonda dip burun vardır.bir arkaya geçebilirsen. orası harika biryerdir.siarit levrek çupra.daha bircok balıga evsahipligi yapan bölgedir.yalnız askeri bölgedir.onagöre .izin alman gerekebilir.oltacılara problem olmaz.rasgelsin.
ömerataç.ksk
kekeme Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-04-2009, 09:50   #6
gani eren
Oltacı

Alıntı:
kekeme tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bak kardeşim.kalamaki yarımadasına git.ensonda dip burun vardır.bir arkaya geçebilirsen. orası harika biryerdir.siarit levrek çupra.daha bircok balıga evsahipligi yapan bölgedir.yalnız askeri bölgedir.onagöre .izin alman gerekebilir.oltacılara problem olmaz.rasgelsin.
ömerataç.ksk
cok tesekürler ömeratac arkadas
bu ada tam olarak nerede gerci oradan sorup örene bilirdim ama sana zahmet olmasin diye
senden bir tarif alabilirmiyim mümkünse birde ne gibi bir takim kulanmam gerekir
420 cm 100-250 atarli surf DAIWA bir kamis birde 260 cm 30-100 atarli spin kamis aldim bunlarla o bölgede avlana bilirmiyim sahde veya hangi yemler gereke bilir yardimci olacagindan simdiden cok tesekürler ve selamlar rastgele

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları