|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu işe gönül vermiş herkese selamlarr...
Öncelikle ben bu işin zehri kanında yeni gezmeye başlayan biriyim. balık tutmaya çalışmanın keyfini aldım ve bundan sonra bırakmam çok zor. Emanet olarak aldığım oltayla ve alaçatı limanında bana yardım edenlerin sayesinde hafta sonu alaçatıda birkaç parça erkek mercan yakaladım. öğlenden akşama kadar 1 tane bile yakalayamadım ama yılmadım. Akşam 9 a kadar durdum ve fotoğraftakilerin hepsini yarım 20 dk gibi kısa bir sürede yakaladım. Ve o hevesle direk kendi takımlarımı almaya karar verdim ve imkanım olduğu her anı ava giderek geçirmeyi düşünüyorum artık. Forum'a da yeni üye olan biri olarak bilmediğim konularda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum... Beni bu sosyal aktiviteye girmemi sağlayan Taygun kardeşime de çok teşekkürlerimi sunuyorum. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Heheheyt
![]() Canı gönülden tebrik ediyorum seni.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bir daha kurtulman cok zor üstelik panzehiride yok bunun
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah'ın var kardeşim güzel bir av yapmışsın.
Artık geri dönüşü yok, Veli Bey'in dediği gibi panzehiri de yok.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık ve geçmiş olsun bu amansız hastalığa yakalandın artık.aramıza hoş geldin.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler rastgele işte bir fıkra ve cevap . adamın biri kızını evlendirir , bir müddet sonra kızı gelir ya baba ben ne yaptım kocam kumarcının teki der . baba geçer kızım der. hakikaten adam bir müddet sonra kumarı bırakır fakat bu seferede içkiye başlar . baba yine geçer kızım der . adam bir müddet sonrada içkiyi bırakır fakat buseferde balıkçılığa başlar . kız babasına gider brvo baba tam dediğin gibi oldu ama şimdide balıkçılığa başladı der. baba ah kızım şimdi ........ yedin der işte bu geçmez selamlar
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum aramıza hosgeldın bu saatten sonra sana hıcbır ılaç fayda etmez
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler arkadaşım güzel av
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Emanet oltayla bu kadar balık tuttuysan yandık, ileride denizde balık bırakmayacaksın galiba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16-17 Mayıs 2009 - Alaçatı Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 28-05-2009 17:56 |
11 Nisan 2009 Urla Özbek (sinarit) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 23-04-2009 18:00 |
11 nisan av raporu | shark1 | Videolar | 3 | 14-04-2009 19:41 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
22 Nisan Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 40 | 25-04-2007 21:51 |