|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İnciraltı'nda Madya ve 40 lık misina Mustand 1/0 İğne
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Celalettin KARAMAN 1975 Mersin 0Rh+ Öğretmen İZMİR BASINSİTESİ Misinanız Gergin Oltanız Keskin Kısmetiniz ve Balığınız Bol Olsun Bu mesaj en son " 10-08-2009 " tarihinde saat 18:40 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah balık kartlamış
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() celo kankam senı bır daha yalnız bır ava gönderırsem adam degılım
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Celalettin kardeşim İnciraltından nereden aldın bu canavarı.Maşşallah.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() maşallahlah kardeşim.yakışıklı balık afiyet olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun herdaim rastgele
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() balığın rengi tüylerimi ürpertti pislikten rengi ne hale gelmiş balığın hayvan bunca zaman bu pislikte nasıl yaşamış hayret doğrusu acıyorum su caaanım körfezin ben gibi balık tutkunlarına hitap edememesine lağım akıtmaktan ne hale getirdiler körfezi olta atmaya bile tiksinir olduk. bu balıkları gümüş gibi görmek ümidiyle....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abicim hayvan yosun tutmuş denizin içinde
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() üstadım yapma, bu boyda ısparoz ilk defa görmüyorum ama ilk defa bukadar perişan olanını görüyorum
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Muhteşem bir sivriburun karagöz.tebrik ederim.daha iyilerine inşallah...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
Denizanaları Körfezi bastı | gerence | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-06-2008 23:23 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |
Meksika Körfezi | dersuuzala | Videolar | 3 | 10-03-2007 10:15 |
gokova körfezi | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 09-12-2006 21:32 |