|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam balık sevdalıları..
Ben Nevzat izmirden katılmak istiyorum aranıza .. Necati Abimin tavsiyesi üzeri buradayım.. İşaallah sizlerin tecrübelerinden yararlanarak balık avı zevkini bende tatmak istiyorum.. Yardımcı olacağınıza inanır .. Selamlarımı sunarım..
Nevzat TÜRKOĞLU 1974 A Rh (+) İZMİR Bu mesaj en son " 13-10-2009 " tarihinde saat 08:30 itibariyle Nevzat TÜRKOĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Nevzat abicim başımızın üstünde yerin var saflar getirdin.Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşallah bu hastalık yapan işten zevk alır ve hiçbir zaman bırakmazsın bunu aklına yerleştir.. Burada ben ve diğer üye arkadaşlarımızında tacrübelerinden yararlanacağına ve de onların sana yardım edeceklerine canı gönülden inanıyorum.. Kal sağlıcakla Şansında Bahtında açık olsun.. Aramıza hoş geldin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hosgeldınız nevzat abı dostlar arasındasınız keyfını cıkarın.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aileye Hoşgeldin Nevzat Abi.
Keyifli forumlar dileğiyle inşaallah sağlıkla kal ...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat Bey, Aile'ye hoş geldiniz.
Her konuda yardımcı olmaya hazırız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() kalıcı ve katılımcı olman dileği ile aradığın tüm güzellikleri bulursun rasgele ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() nevzat abi aramıza aileye hoşgeldin...sağlıkla kal abi
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() nevzat abi aileye hoşgeldiniz Kalıcı ve paylasımcı olmanız dileğiyle..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aranıza yeni katılıyorum | sivriceli | Tanışma | 34 | 01-11-2009 21:03 |
Bir Amatör Daha Alırmısınız Aranıza ?? | Necati ARAT | Tanışma | 23 | 07-10-2009 07:20 |
Benide kabul ederseniz sevinirim | selçukdinç | Tanışma | 5 | 30-09-2008 20:45 |
aranıza katılmaktan onurduydum.. | kasaboğlu | Tanışma | 14 | 01-05-2007 09:30 |
Aranıza Yeni Katıldım | Egeli | Tanışma | 8 | 02-08-2006 23:14 |