![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar Rastgelsin Ailesi;
Sizler iğne bedenlerinizi nasıl hazırlıyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde evde sakin bir anda açarım takım çantamı alırım iğnelerimi misinamı başlarım iğne takımlarımı hazırlamaya ... Hazırladığım takımlarımı nerede mi saklıyorum isterseniz buyrun izleyin....
Küçük bir fotoğraf albümünü iğne bedenlerini sakladığım bir kataloğa dönüştürdüm böylelikle avlağa varır varmaz .... Ordaki avlağın durumu ve yerine göre istediğim takımı bir kurşunu hemen altına takıverip direk sallıyorum... Hani oldu ki az sonra takıldı ve kopuverdi.... Hiç sorun değil nasıl olsa kataloğumu her zaman dolu tutuyorum... Bazen yer mekan zorluyor bazen ışığını yeterli olmuyor... inanın çok işe yarıyor.... Sağlıkla kalın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() DOĞAN ÖZCAN 1981 A Rh (+) MERZİFON / AMASYA ![]() Bu mesaj en son " 14-10-2009 " tarihinde saat 09:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video link i düzenlendi. |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne kataloğu | mufi | Olta Nedir? | 18 | 07-11-2011 09:04 |
hazır satılan kokuyla balık avı | isk_ender | TATLI SU AVI | 10 | 28-05-2008 22:11 |
Beden ve Köstek | Çağatay | Düğümler | 13 | 03-03-2008 11:27 |
Rastgelsin Seyehat Turizm ve Otelcilik Nakliyat Hazır Yemek A.Ş | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 10-02-2006 04:40 |