|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar yarın ve hafta sonu arsuzda olacağım buradan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı nerelerden avlamam lazım neler kullanmam lazım atçek için spin kamışım ve birkaç çeşit rapalam var.Bir kaç hafta gidip geldim elimiz boş döndük bari bu son hafta birşeyler yakalıyayım istiyorum tabi balık kısmet işi yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim hepinize rastgelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() pilotaj abi/kardeş hoşgeldiniz öncelikle. imza ayarlarınızı yaparsanız size nasıl hitab edeceğimizi biliriz. bu arada arsuz neresi bilimiyorum ama bilen arkadaşlar size daha ii yardımcı olacaklardır.. keyifli paylaşımlar..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() oncelıkle hosgeldınız ımza ayarlarınızdan sonra arkadaslar yardımcı olacaktır
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İskenderun (Hatay) | walras | DENİZ AVI KARADAN | 42 | 01-09-2014 16:32 |
İskenderun / Hatay | gauss | FOTOĞRAFLARIMIZ | 188 | 06-01-2012 01:49 |