|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() Arkadaşlar hatırlarlar prizmayla yaptığım avları. Bügün dedimki prizmayı bi deniyim. Sıfır paketi açtım. Dedim nasılsa balık yok iğnesini bile değiştirmedim. Sabah balık vurdu iğnesini açtı kaçtı. Vay dedik ama kısmet değilmiş . Akşam bi yoklama yapayım dedim. İğneyi değiştirdim. Balık asılıyor ama farklı diyorum yeni bir balıkla karşı karşıyayım zaten çok güçlü değil kesik kesik tepki veriyor. Yarısı kadar palamutlar bile daha güçlü asılıyordu. İlk defa ceylan palamutu tutuyorum. Daha büyükleri size nasip olsun.Rastgele..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali kardeşim ellerine sağlık.
Balığın maşşallahı var. ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ali abi raporlarına hasret kalmıştık.
ceylan gibi maşallah..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali abi kofanalar, akyalar bitti sıra bunlara mı geldi
![]() Tebrikler inşallah daha irilerinide yakalarsın abi.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() alı kardes tebrıkler paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Ali kardeş paylaşım için teşekkürler.
Gerçekten güzel bir parça... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Ali bey paylaşım için teşekkürler..
Harika bir balık.. İşallah oltanıza bunlardan çok Rastgelir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali kardeşim, maşallah çok güzel bir av olmuş.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ali bey tebrikler.
![]() Ben prizmanın ne olduğunu bilmiyorum. Fotoğrafı ve sistemi varsa tarif edebilirmisin?
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrıkler daha guzellere rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2010 01 09 ceylan palamutu | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 14-01-2010 19:26 |
ceylan palmutu | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-12-2009 20:46 |
ceylan palamudu avı | ewrim | Videolar | 7 | 14-12-2009 15:02 |
Ceylan Palamutu | Rauf | Deniz Balıkları | 17 | 03-11-2008 11:34 |
CEYLAN palamutu avı(Video Austuralya) | Rauf | Videolar | 1 | 19-11-2007 17:12 |