|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Selamunaleyküm arkadaşlar..
Hava muhalefeti nedeniyle bir çoğumuz uzun zamandır Balık avına gidemiyoruz.. ![]() Bazılarımız eski defterleri karıştırıp konu açıyor.. ![]() Murat ADAK kardeşimizin konusu üzerine bende eski defterleri karıştırdım.. ![]() Sizlerle paylaşma fırsatı bulamadığım bir PAŞA TEAM klasiğini de sizlerle paylaşmak istedim.. ![]() ![]() Umarım beğenirsiniz.. ![]()
Bu mesaj en son " 28-01-2010 " tarihinde saat 14:21 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nice yenilerini çekmek nasip olsun inşallah..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim sanırım bu siteye yeni üye olduğum tarihlerdi bu videoyu yabantv sitesinde izlemiştim
o zamanda imrenerek izlemiştim şu andada imrenerek izledim. bir ara kendimi pazarda balıkçı tezgahında sandım ![]() ![]() umarım gün gelir o karelerde bende sizlerle olabilirim. sizleri kutlarım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() O avın Tarihi belli O zaman gelsin Bereber yaşayacağız işaallah.. ![]() Şimdilik bende seningibi imrenenerek seyrediyor ve o günleri iple çekiyorum inan.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bendedim zati eline su dökemem diye ![]() Sen çupra üstadısın ![]() Bense garip bir tekneci ![]() ![]() ![]() Yanlız benim kurtlar dev gibi oldu sayende ![]() Buna bi çözüm bulman lazım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kardeşim ben bu iltifatlara inan layık değilim.. Bu benim eserim değil.. Tüm arkadaşların eseri inan Ama yinede çook teşekkür ederim.. Senin kurtlar dev, benimkiler Anakonda oldu.. Çözüm bulalım bulmasına ama nasıl..? Havalar malumun.. Allah biliyor... Bir gideceğiz, Pir gideceğiz.. Anladın sen onu.. Bu mesaj en son " 28-01-2010 " tarihinde saat 15:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler.Senin kıyı köşede kalan paylaşımların bunlarsa, sen oltayı eline alıp deniz kıyısına geldiğinde kimbilir neler olacak.O paşalarda birazcık akıl olsa, hafta sonu deniz düzeldimi kendilerini denizin en derin noktalarına atarlar. Yoksa Necati amcalarının ellerinden çekecekleri var.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler,
iğnelerin keskin olsun kardeşşş.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Fotoğraflar, video ve o harika müzik...
Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş. Allah'ın izniyle şu havalar bir düzelsin eskiler arşivde kalacak...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
PAŞA TEAM'ın 14 ŞUBAT 2010'dan Kalan Bir Videosu | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 04-03-2010 13:38 |
2009'dan Geriye Kalanlar ... | Mehmet BODUROĞLU | Videolar | 10 | 07-02-2010 11:59 |
Belgelerımde kalan anılar.. | ADNAN | ANILAR | 5 | 19-12-2009 23:24 |
Süleyman abinin anılarımızda kalan !! | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 27-02-2008 22:39 |
Baki Kalan Bir Hoş Seda Imiş.... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 19-02-2008 09:10 |