|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selam arkadaşlar bu hava şartlarından dolayı herkesin eski defterleri
karıştımasından ![]() yelkenli teknemin resimlerini paylaşmk istedim. gerçi kazadan sonra ![]() ![]() yukarı çıkıp ne alemde olduğunu göremedim ama ayaklandımmı ilk işim onu bitirmek olacak evim tek katlı teknemi terasta yapıyorum 4 senedir ![]() ![]() ![]() ![]() teknoloji özürlüyündürde ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 29-01-2010 " tarihinde saat 10:46 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi maketini yapmayı becerebilcek olsam gerçeğine kalkışırdım
![]() Ama gerçekten çok güzel görünüyor, ellerine kollarına sağlık. Artık bitince bi tur verirsin ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bir tur nedemek taygunum onu rastgelsin ailesinin emrine tahsis edeceğim allah bitirmeyi
nasip etsinde. resimleri düzelttiğin için çok teşekkür ederim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Allah kolaylık versin.Bitince güzel olacağa benziyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mehmet kardeşim kolay gelsin,
tekneyi inşallah bir an önce bitirirsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
nasip bakalım ben ne zaman yürüyebilip tekneyi bitireceğim. bu arada son halinin video görüntüsüde var link i ekleyebildim sadece ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet Abi, inşallah biran önce bitirirsinde hep beraber balığa çıkarız...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama girişiminiz ve yaratıcılık takdir edilmeye değer. Umarım tez zamanda biter ve keyifli anlar yaşarsınız.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Mesleğim torna tesviye plastik,metal enjeksiyon,saç kesme kıvırma ve sıvama kalıpçısıyım 28 yıllık mesleki tecrübemden kaynaklanıyor bu tekneyi yapabilmem ama teknik resim okuyabilen eli biraz takım tutan herkes yapabilir |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Mehmet abi gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş inşallah günün bininde keyif turunu atmakta nasip olur.Paylaşım için teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 m yelkenli | whitt | Tanışma | 1 | 26-11-2011 17:09 |
Kendi balıkçı teknenizi veya kendi yelkenlinizi yapmak istemez misiniz ? | volky1991 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 22-09-2011 21:51 |
Yelkenli ile Fransa Gruissan-Fethiye gezisi | Melih | ANILAR | 0 | 26-06-2008 20:38 |
Biraz düşünmek istermisiniz?? | Rauf | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 7 | 07-10-2007 00:56 |