|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar,
sadece üç kez kullanmış olduğum Garmin Nüvi 200 w içindeki haritaları ile birlikte 600 TL ye satıyorum.Beraberinde vantuzlu tutacak,12V araç çakmak adaptörü ve 4 Gb.lık Kingston micro SD hafıza kartı vardır.Yurtdışından iki üst modeli geldiğinden dolayı ihtiyaç fazlasından bu modeli satıyorum. Ürünle ilgili teknik bilgiyi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linki de bulabilirsiniz.İçinde Güncel yol,deniz ve izohips haritaları mevcuttur.İster Karayollarında,ister Denizde,isterseniz de Kara avında dağlarda kullanabilirsiniz.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Erol kardeşim, o fiata o garmin çok hesaplı...inşallah site içinden ihtiyacı olan bir arkadaşımıza nasip olur..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Erol abi ihtiyacı olan biri kesinlikle çıkacaktır..
Fiyat açısından da çok ekonomik.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() hayırlısı olsun abi...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Erol bey sizin cihazın haritasıyla ilgili bazı noktalar işaretledim bunlar ne oluyor bilgi verirseniz sevinirim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sorunuzu yeni gördüm, gecikmeden dolayı özür dilerim.
Ekranda görünen 42 rakamı o koordinatın metre cinsinden derinliğidir.Urla F7 ise bir avlak bölgesine vermiş olduğum yer adıdır.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Garmin Cihazlara Deniz Haritalarının Yüklenmesi | levrek | Haritalar | 128 | 25-05-2016 05:41 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |