|
Üye Organizasyonları Bireysel olarak üyelerimizin gerçekleştirdiği organizasyonların yer aldığı bölümdür. Bu bölümdeki organizasyon ve balık avı turlarının sitemiz ile ilişkisi yoktur... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili gönül dostları uzun bir aradan sonra yeniden merhaba,forumdan iskorpit(ertan) kardeşimizle foçadan efsane yahya kaptanla pazar günü balığa gidiyoruz araçda 2 kişilik yerimiz var bu güzel havayı kaçırmak istemeyenleri bekliyoruz tekne ücreti 120 tl 4 kişi gidersek yemi benziniyle adam başı 50 tl yi geçmez haydi kurtları dökmeye....sevgili kurucumuz hasan abimi saygılar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Şimdiden sizlere rastgelsin... Şansınız açık olsun.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() size ve arkadaşlarınıza şimdiden rastgele
resimli raporunuzu bekliyoruz ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin..Güzel raporlarla dönersiniz inşallah..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() şimdiden iyi avlar bol muabettli bir gün diliyorum..,
her daim restgele
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() sevgili Ufuk şimdiden rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hepinize, rastgelsim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rast gelsin arkadaşlar, sansınız açık olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rastgelsin Ufuk.
Kazasız belasız inşallah. Fotoğraflarınızı bekliyoruz ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Dostlar cumartesi gece Ertan sağ olsun beni aradadı iyi kı aradı, havanın kötü olmasına rağmen yola çıktık sabah 03.00 de ertan tekrar aradı hiç uyumadan malzemelerımızi ve yemlerımızı aldık Foça da limanda kafede çok iyi bir kahvaltıdan sonra yahya kaptan la denıze çıktık, yolumuz 1 saat kadar sürdü ilk demır atığımız yerde hemen balık avlamaya başladık İnanın bana yıllardır tekne avına çıktım bu kadar teknesıne ve yerlerı iyi bilen birini tanımadım demır attığı yerde söylediği balık çıktı. ilk demirledığımız yerde tekneden lidakı ve mercan almayan yoktu görüntülerını sorarsanız sadece 1 tek foto çekebildim sonra şarjım bittiğinden dolayı üzüldüm neticede Ertan ve ufukla balığa çıkmak büyük zevkti, Ertan ın espirilerı ve muhabeti harıkaydı bir ara mercan yakalarken lidakıyı bulamadığı zaman isyanını görmenızı isterdim
![]() ![]() ![]() ![]()
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 01-03-2010 " tarihinde saat 21:02 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 09:46 |