|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Tatlı su levreği...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Baba levrek...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:17 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bu videolar da konuya kapak olsun...Çok güzel gerçekten...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Harbi kapak olmuş kardeşim izledimde gerçekten güzel....
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bunlar canavar gibi yakalaması kolay olur sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi sen ustasın beeeeeeeee
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bunlara '' sudak '' da deniyor mu?? bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
aşağıdaki linkten resmine ve bilgiye ulaşabilirsiniz... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gercekten güzel balik...
Ama burada tatlisu levregi diye sudaga diyorlar..Bu baliga ise Barsch(Bars) diyorlar...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() aslında tutmayı biraz sevip biraz sevmiyorum çünkü taşovadaki bir gölde hem sazan hemde levrek var oltayı sazan için atıyorum nasıl iğne olursa olsun hayvan iğneyi yutuyor küspe altı solucan yapıyorum hayvan küspe falan dinlemiyor gidiyo solucanını yiyo gölde çok var herşeyi yiyor adam 4 5 cm lik sasylerle küçücük levrekler tutuyorbazen sazan yayı atıyorum göldeki küçük kızılkanatlar hamuru yerken yavru balıklarra saldırıyo iğneye takılıyo yani istemesem bile balık illa beni tut diyo bende bazen sizi tutcam diyorumm onlara göre palası biraz uzun iğne kullanıyorum yinede 10 dk bir balık geliyor ama diğerinde sazan iğneleri 10 dk sürmüyo pat pat balık çekiyorum sazana uygun bir iğne taktım şansa bakın levrek yerine sazan geldi onun gibi bişey balık ne yapacağını ne yiyeceğini neye sardıracağını şaşırıyor ve çoğu şeye atlıyor kendi yavrusuna dahil o yüzden buralarda sevilen bir balık özellikle kardeşim tarafından
yer taşova gölü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
şans levreği | ismail2776 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 28-07-2009 07:42 |
12.12.2008 İskenderun Levreği | akayuzel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 25 | 29-12-2008 10:24 |
Öğlen levreği 770 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 15-12-2008 15:58 |
T.Su Levreği Niyetine Alabalık... | aserkansatı | TATLI SU AVI | 30 | 29-05-2007 12:49 |
Platika-Trakya Levreği | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 0 | 22-01-2006 22:54 |