![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() benim adım tolga ,19yaşındayım.istanbulda oturuyorum.pc oyunları yüzünden lisede zor anlar yaşadım. akşam lisesi 4. sınıftayım 2011 de biticek inşallah.1 tanıdık vasıtasıyla yazıldım hereke'de yağcı kağıdı almak için ve 6 haftalık kursa başladım.işe girerken alacağım ücret nedir,lise mezunlarının en fazsla yükselebileceği mevki nedir.vede bu iş hakkında arkadaşlardan çok isyan duydum.paralarımız yatmıyo ,yarıya düşürüldü,eleman sayısı çok az vs..
tudev hakkında bilginiz varsa beni aydınlatabilirmisiniz.lise bitirdikden sonra ünimi okuyayim yoksa işde çalışarakmı yükselmeliyim.askerlikde yapmadım gemide çalışınca 1 ay yapılıyomuş doğrudur inş ![]() teşekkürler.. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. Merak ettiğin bilgileri sitemizin üyelerinden bilenler cevaplayacaktır.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin
_____________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldın... sohbetın ve paylaşımın daım olsun.. bu arada ıstedıgın bılgılere sahıp olmadıgımdan cevap veremedım.. mutlaka konu ıle ılgılı bılgı sahıbı arkadaslar yardımcı olucaktır... saglıcakla kal
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'in resmi sitesi.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ile ilgili bir site. Bildiğin sitelerdir belki ama.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tolga aıleye hosgeldın kayıflı kalıcı paylasımlar
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tolga kardeş aramıza hoşgeldin.
insallah aradığın herseyi bulursun ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() sağolun var olunda abilerim hala bulamadım
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkeze selam olsun | balıkçıhalil | Tanışma | 17 | 17-03-2010 20:40 |
Orhan69 herkeze selam turnaya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 16-12-2008 09:45 |
herkeze selam | atalay | Tanışma | 8 | 23-11-2007 15:57 |
herkeze selam aranıza yeni katıldım | batu | Tanışma | 10 | 11-09-2007 16:35 |
herkeze selam | m_ciran01 | Tanışma | 4 | 30-09-2005 03:29 |