![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar;
Sitenize yemci Tufan abinin ve orda ayak üstü sohbet ettiğim bir abinin tavsiyesi üzerine yeni üye oldum.Özellikle İzmir ve Manisa bölgesinde bir çok üye bulunduğu için paylaşımların daha verimli olabileceğini düşünüyorum.İzmirde okuyorum bu yüzden izmir de yaşıyorum ama Manisalıyım.Sıklıkla Balıklıova,Mordoğan ve Çeşme bölgelerinde kıyıdan av yapmaktayım.Dedemde usta bir balıkçı olduğu için balık avı ondan bana miras kalan bir hastalık aslında.Herkese keyifli paylaşımlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erman kardeş.
Aramıza ve ailemize hoşgeldin. Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim. İmza ayarlarına yaş ve kan grubu gibi özelliklerini de eklersen harika olur. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() erman kardeş aramıza hoşgeldin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erman kardeşim hoşgeldin. Tufan'ın dükkanında karşılaşmıştık.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ermancım hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Erman bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erman Aramıza hoşgeldin.Keyifli forumlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Erman bey aramıza hoşgeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||