|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet arkadaşlar.. Organizasyon günü orada tanıştığımız ve şu anda ismini hatırlayamadığım bir abimiz (bana kızmasın resimlerde yeşil tişörtlü) tokat atan levrek gördünmü diye sorumuş ve orada yani Karareiste zıpkınla vurduğu bir levreğin hikayesini anlatmıştı.. Bende bu gün can sıkıntısı ile bu videoyu buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.. Allah herkeze böyle levrekler nasıp etsin.. Yeşil tişort ve beyaz şapkalı abim.. ![]() Yeşil tişort ve beyaz şapkalı abim.. Hemen Sol yanıbaşımda.. ![]() Yeşil tişort ve beyaz şapkalı abim.. Resimde sağ başta.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() hem balık harika hem video harika
![]() ![]() ![]() en harikasıda necati biladerim bunu bizlere sunman ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Necati Bey,
Böyle paşalar oltalarımızdan eksik olmasın ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Birde sazanın tokadını görseniz bu levreğin ki okşama kalır.Ben suyun içinde sazan vurunca gözleri kararıp düşeni gördüm.Adamcağız :-birden ortalık sapsarı oldu,heralde ondan sarı sazan diyorlar... dedi.
![]() ![]() Paylaşıma teşekkürler..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
-Adamcağız :-birden ortalık sapsarı oldu,heralde ondan sarı sazan diyorlar... dedi O an orada olmak isterdim.. ![]() ![]() ![]() Keşke bir videosu olsa.. ![]() ![]() ![]() Kamil abi Tanıdık Birimiydi bu lafı söyleyen.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Süper bir av benim hayatımda tutamayacagım bır av:
![]() Necati bunu bizlerle paylasmandan dolayı seni kutlarım kardesim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|