|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() evet arkadaşlar kısa bir av yapmak için bana en yakın avlak sahil evlerinde soluğu aldım nede olsa 2 3 saatlik av olacaktı 3 tane lidaki 1 adette çupra aldım saat 10 00 oluncada malzemelerimi toplayıp dönüş yoluna geçtim tavsiye ederim askeriyenin duvarının bittiği yer 70 gram gezer kurşun 1.0 mustat iğne yem ise boru ve sardalya 2 adeti sardalyayla aldım herkese rasgele
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kerem abi orası çok meşhurdur. Hatta orada Eylül-Ekim ayında yer bulabilmek neredeyse imkansızdır. Kış aylarında da sübye-kalamar yapıyor. Avcılık (ağla) çok yoğun olmasına rağmen hayret edilecek şekilde güzel av veren bir yer.
Tebrik ediyorum keşke fotoğrafta olsa şu güzelleri görebilsek ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kerem kardeşim video veya foto yokmu insan ava giderde bi foto çekmezmi güzel bir av olmuş hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş. Rastgelsin ..
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Kerem abi tebrikler güzel bir av olmuş melekop ta çıkmakta köşeden Yaman abi... rastgelsin
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kerem kardes tebrıkler ve bılgılendırme ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Kerem anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler.
Ne kadar güzel balığı aldığın yeri nokta olarak arkadaşlarla paylaşıp tavsiye etmek..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Limanreis girişi otoyol viyadük altından mı aldınız çipurayı ? Bahsettiğiniz duvar muhtemelen istihkam'ı takip eden tali yolun duvarı..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() kerem iyi güzel olmuş eline sağlık.
![]() ![]() devamını dilerim kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() fotolarını çektik tabiyki telefonla gece olduğundan evde çekmek zorunda kaldım yerde askiriyenin bittiği köşe arabayı yolun kenerına koydum duvardan atladım müsait olan yerdende oltalarımı attım inanılmaz verimli biyer benden 5 saat önce gelen biri vardı adam 23 adet iri lidaki almış gözlerimle görmesem inanmazdım herkese rasgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mordoğan Denizle Buluşma Festivali (20-24 Mayıs/İZMİR) | xnode | Organizasyonlar | 9 | 25-06-2010 08:21 |
İzmİr Ve Cİvarİ Buraya !!!!!! | serkanp | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 15 | 01-09-2009 18:28 |
Doğal Yaşam Parkı-İZMİR | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 27-02-2009 22:29 |
Sahilevleri | aeakkus | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 05-10-2008 16:14 |
Sahilevleri Bugun Comert Davrandi | mehmeterhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 11-06-2007 22:07 |