|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu sıteyı takıp ederken sızler gıbı sıcak ve samımı dostların arasında olmak ıstedım ben daha yenı olduğum ıcın sızlerle elımden geldıği kadar ıletışim kurmaya calışıcam hatalarım olursa şimdiden ozur herkese selam.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldin.
![]() ![]() imza ayarlarınızıda yaparsanız hitap şeklimizde hatamız olmaz (isim,soyisim,memleket ,doğum tarihi ve kan gurubunuz) ![]() teşekürler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dileriz.. İmza ayarlarınızı tamamlayınız.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ılginize cok teşekkurler daha pc konusunda acemıyım ılk fırsatta kışisel bılgılerımı sızlerle paylaşıcam ben yalova armutludayım bu sene balığa 2.3 gun önce cıktım ama deız bu s ene çok bulanık sanki sabunlu su gibi balık desen tık yok . ben burada şamandıralı atıyorum kayalıklardan ispari mırmır ve eşkına favori balıklarım umarım denız kısa zamanda duzelırde rporumu sızlerle paylaşırım rastgele
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() marmarada balığa cıkan arkadaşlar mırmır durumu nedır ve denız bızım gemlık korfezı gıbı kirlimi bizimle paylaşırmısınız
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahim Bey istemize hoşgeldiniz, hayırlı paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş bulduk teşekkurler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüm deniz tutkunlarına merhaba... | akrep07 | Tanışma | 9 | 29-05-2010 21:46 |
Deniz Askeri Yasak ve Deniz Özel Güvenlik Bölgeleri | Güven ÖZYELDAN | Resmi Avcılık Duyuruları | 10 | 14-03-2008 10:04 |
Tüm balık tutkunlarına selamm... | varior | Tanışma | 11 | 13-12-2006 21:02 |
Denİz Hayvanlarinin Dİnİmİzdekİ Yerİ/ | kırımlı | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 09-11-2006 09:00 |