![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili rastgelsin.org yöneticileri ve paylaşımcı üyeleri,aranıza İzmir Bornova'dan katılmaktayım.Adım Nihat ve öğretmen olarak görev yapmaktayım.Çevreye ve doğaya karşı duyarlı bir insanım.Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]() Ne güzel çevreye ve doğaya duyarlı bir insan olmanız Benim gibi sizin gibi insanların çoğalması çevremiz ve doğamız daha'da güzel olacağının bir işareti ama anlayana tabiyki... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Nihat kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin,kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
Sizler gibi cevreci dostlarımız çoğaldıkca gelecek için biraz daha ümitlenir oluyorum.Hele bu çevreci arkadaşlarımız birer eğitmen iseler daha da mutlu oluyorum...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nihat hocam, aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nihat hoca aramıza hoşgeldiniz..İyi forumlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nihat öğretmenim aileye hoşgeldiniz. Bizi mutlu ettiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
nihat öğretmenım aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hocam hoşgeldin keyifli muhabbetler hayırlı akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|